O Nama

Prevodilačka agencija „SPELLING AZ”, specijalizovana za sve vrste pismenog prevođenja, nastala je nakon dugogodišnjeg rada i iskustva naših saradnika u prevodilačkim i lektorskim poslovima.

„SPELLING AZ” čini tim iskusnih prevodilaca koji su udružili svoje znanje i iskustvo kako bi svojim klijentima obezbedili kompletnu uslugu prevođenja na jednom mestu.

Svaki prevod mora da zadovolji sledeće kriterijume: da bude potpun, tačan, razumljiv, pravilno napisan i u duhu jezika na koji se prevodi.

Odlika naših prevoda je odličan kvalitet po izuzetno povoljnim cenama.

Svi naši prevodioci su diplomirani filolozi, koji ne raspolažu samo perfektnim lingvističkim znanjima iz izvornog i ciljnog jezika, već istovremeno i praktičnim iskustvima u prevođenju tekstova iz različitih oblasti.

Ipak, svi prevodi prolaze kroz dodatnu lekturu i kontrolu kvaliteta.

 

PREDNOSTI SARADNJE SA PREVODILAČKOM AGENCIJOM SPELLING AZ

 

Praćenje trendova u prevodilačkim aktivnostima!

Koristimo savremene prevodilačke programe, koji za rezultat imaju povećanu produktivnost i maksimalno usaglašenu terminologiju što izuzetno doprinosi kvalitetu prevoda (naročito kada su u pitanju obimniji prevodi sa izuzetno kratkim rokovima gde učestvuje više prevodilaca).

Ovi programi omogućavaju stvaranje prevodilačkih memorija i glosara, koji pomažu u uspostavljanju standardizovanih termina i fraza za Vašu kompaniju.

Poštovanje rokova!

Mi izlazimo u susret našim klijentima u slučaju hitnih prevoda i rokovi isporuke se strogo poštuju, bez izuzetaka.

Garantujemo ispunjavanje svih ugovorenih obaveza u dogovorenom roku, zato što znamo koliko je to važno za uspeh Vašeg poslovanja.

Poverljivost!

Bezrezervno poštujemo intelektualno vlasništvo naših klijenata i oni mogu računati na našu apsolutnu diskreciju.

Ukoliko klijent tako želi, spremni smo da potpišemo poseban sporazum o zaštiti podataka koji su nam povereni.

 

 USLUGE PREVODILAČKE AGENCIJE „SPELLING AZ” STOJE NA RASPOLAGANJU FIZIČKIM I PRAVNIM LICIMA.